SAMEN MET JE COLLEGA’S MAATSCHAPPELIJK ACTIEF

Ga je dit jaar weer paintballen of kanovaren met je team, of toch iets anders? Bijvoorbeeld met je collega’s de woonkamer sauzen voor een alleenstaande moeder of een overheerlijke maaltijd bereiden voor mensen met een verstandelijke beperking. Zo maak je echt werk van je teamdag.

Wat is het?

Via een van de 75 lokale Present stichtingen kun jij je met je team inzetten voor de samenleving door een klus te klaren voor mensen rond de armoedegrens. Present slaat de brug tussen jullie en mensen die jullie hulp goed kunnen gebruiken.

Hoe werkt het?

Present zorgt voor de match tussen jouw team en een hulpvraag. In zeven duidelijke stappen zijn we van begin tot eind betrokken bij jullie teamdag.

Waarom met Present?

Schakel je Present in voor je maatschappelijke teamdag, dan krijg je een prima match, professionaliteit, extra publiciteit, positieve energie in je groep voor een passende prijs.

Wat kost het?

De zorgvuldige en professionele begeleiding door Present brengt de nodige kosten met zich mee, deze bespreken we graag met jullie. Je kunt als organisatie partner van Present worden, je steunt ons dan financieel waardoor je het werk van Present blijvend mogelijk maakt.

Waarom sociaal betrokken bezig zijn met je collega’s?

  • Geeft (heel) veel voldoening
  • Je helpt concreet je medemens
  • Je leert je collega’s anders kennen
  • Zinvolle teambuilding door samen een klus te klaren
  • Je geeft een positief beeld van je bedrijf af

Geinteresseerd in een sociaal betrokken activiteit samen met present?

Popjes!