30 augustus 2016

Inzet werknemers Friesland Lease

Gerdien Bron van Friesland Lease:

“Donderdag 9 juni en dinsdag 14 juni zijn 17 medewerkers van Friesland Lease aan het klussen geweest bij verschillende adressen in Drachten. Bij twee adressen zijn we aan het sausen geweest. Bij een derde adres is de oprit opnieuw bestraat en bij het vierde adres is er laminaat gelegd.  Naast deze klussen is er ook nog schoongemaakt bij de verschillende adressen!

friesland-lease-bv’s Ochtends om 08.00uur stonden de medewerkers van Friesland Lease klaar met hun gereedschap om aan de slag te gaan! Natuurlijk wel beginnend met kopje koffie, aangeboden door de bewoners. Voor de bewoners een spannende dag, maar we hebben er met z’n allen een leuke dag van gemaakt.

Het was hard werken voor de medewerkers van Friesland Lease, maar ondanks dat, ook een erg gezellige dag. Zo leer je de collega’s ook op een andere manier kennen.

Alle medewerkers van Friesland Lease kwamen met een voldaan gevoel terug van een dag klussen. Het geeft een goed gevoel om de bewoners blij te maken, met een nieuwe vloer, een schoon huis,een nieuwe oprit en een nieuwe frisse kleur op de muren.”

Waarom sociaal betrokken bezig zijn met je collega’s?

  • Geeft (heel) veel voldoening
  • Je helpt concreet je medemens
  • Je leert je collega’s anders kennen
  • Zinvolle teambuilding door samen een klus te klaren
  • Je geeft een positief beeld van je bedrijf af

Geinteresseerd in een sociaal betrokken activiteit samen met present?

Popjes!