08 mei 2014

Menzis werknemers klussen met cliënten NOVO

 

20140508_140900_resizedHanden uit de mouwen door Menzis | Afdeling Bezwaar

“In plaats van een ‘traditioneel’ teamuitje, heeft de afdeling Bezwaar zich afgelopen donderdag dienstbaar gemaakt aan NOVO in Harkstede. Op locatie ‘Ons Hertenkamp’ is, deels samen met cliënten van NOVO, hard gewerkt!

Ondanks de regen kon er veel werk worden verzet. Een schuurtje is van binnen helemaal opgeknapt, met een nieuw behangetje en een fris verfje. Tussen de buien door is het dak voorzien van nieuw dakleer. Ook is een partytent opgezet en zijn diverse klussen uitgevoerd. Met als afsluiting het flesvoeden van een lammetje!

Op de afdeling heerst grote tevredenheid over de middag. Het is ontzettend leuk en waardevol om gezamenlijk iets voor anderen te doen, zo is de conclusie. Daarnaast was het een mooie ervaring om eens op te trekken met mensen uit de doelgroep van het zorgkantoor.

Het teamuitje is georganiseerd via de Stichting Present (www.stichtingpresent.nl). De missie van deze stichting is om een brug te slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Je kunt eenvoudigweg aanbieden wat je wanneer wilt doen, waarna de stichting er een project bij zoekt. Dit kan in het hele land. Een aanrader!”

Nienke Urban – De Vries

 

 

Waarom sociaal betrokken bezig zijn met je collega’s?

  • Geeft (heel) veel voldoening
  • Je helpt concreet je medemens
  • Je leert je collega’s anders kennen
  • Zinvolle teambuilding door samen een klus te klaren
  • Je geeft een positief beeld van je bedrijf af

Geinteresseerd in een sociaal betrokken activiteit samen met present?

Popjes!